Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

 

 

 

 

Patricia Kaas

Mijn Ontmoeting met Patricia Kaas

29 Nov. 2012
1 Dec. 2009

Kaartje Carré

Concert Kaas chante Piaf - Amsterdam – 27 November 2012

Hier is een review over mijn dag in Amsterdam toen ik naar het Kaas chante Piaf concert ging en daar Patricia en Cyril, haar manager ontmoette.
Ik kwam laat in de middag aan in Amsterdam. Al nerveus over wat er zou gaan komen. Ik at ergens wat en ontmoette daarna Mary en toen gingen we naar Carré.

Ik had mijn backstage pasjes nog niet, dus we gingen naar het backstage kantoor en we praatten wat met de man van het kantoor, totdat iemand ons kwam halen en naar Cyril bracht.
We werden meegenomen naar de artiesten foyer en toen stond mijn hart bijna stil! Daar aan een tafel zat Patricia samen met Cyril en iemand anders van haar crew en ook Fréderic Helbert, degene die harmonika speelt in de show. Ze zaten samen te eten.

We gingen aan een andere tafel zitten en Cyril kwam naar ons toe en schudde onze handen en zei, dat we wat te drinken konden gaan halen aan de bar en dat hij zo bij ons zou komen. Maar dat maakte me niet veel uit, want ik vond het al fantastisch dat ik daar kon zitten in dezelfde ruimte als Patricia! Tequila, haar hond, liep er ook rond. Hardstikke leuk!

Toen Cyril klaar was met eten kwam hij naar ons toe en gedurende 20 minuten of zo praatten we over van alles en nog wat.
Ondertussen verliet Patricia de ruimte om zich klaar te gaan maken voor het concert.
Daarna gingen we terug naar Carré en probeerde ik weer mijn backstage pasjes te krijgen voor na de show, maar dat lukte nog niet.

 

Toen begon de show en het was weer fantastisch! Patricia begon weer met "Mon Dieu", maar nu niet geknield in een kerkbank, maar gewoon geknield op de grond in een bidhouding.
Er was ook een andere jurk met zwarte veren, die heel mooi stond.
Ik weet de setlist niet, want ik was gewoon te druk met kijken, lol. Maar het was een fantastisch concert en het publiek vond het prachtig. Rond 10 uur was het afgelopen.

Cyril had me toestemming gegeven om Patricia te ontmoeten na de show, maar ik had nog steeds onze backstage pasjes niet. Dus gingen we weer naar het backstage kantoor en de man van het backstage kantoor belde even op en toen was het goed en kwam iemand ons halen. We gingen weer naar de artiesten foyer.

Na 10 minuten of zo kwam Cyril ons halen en gingen we naar de kleedkamer van Patricia.
Ze was er op dat moment niet. We wachtten even en toen kwam ze ineens in de hal aangelopen.
Er was nog iemand die toestemming had en met zijn drieen praatten we met Patricia. We gaven onze kado's.

Patricia was vrolijk en zag er prachtig uit. Ook Tequila liep weer rond. Leuk!
Nadat Cyril wat foto's had genomen gingen we weer naar buiten. Daar kwamen we ook nog Johnny Dyke, de pianist en Fréderic Helbert, de harmonikaspeler tegen.
Het was een fantastische dag en ik was blij!
Hardstikke bedankt Patricia en Cyril!

Hier is een foto van Patricia en mij.

Patricia Kaas and Johanna Ouwerling

 

En hier zijn foto's van het concert.

Facebook

Patricia Kaas Citaten

Als je 25 of 30 bent, kun je gewoon dingen doen. Wanneer je 35 wordt zijn dingen anders. Tijd is me nu meer dierbaar. Ik heb mijn prioriteiten.

Ik ben niet verdrietig, maar ik ben melancholisch. Als je je moeder verliest op je twintigste en je vader snel daarna, dan is droefgeestigheid een onderdeel van je leven.

Ik twijfelde altijd aan mezelf. Ik twijfelde over hoe ik eruit zag, over mijn lichaam, mijn stem - over alles.

Liefde is voor mij geen gezegde, geen roman...het is het echte leven!

Mijn schoonheids geheim is: rook niet en drink geen alcohol en wees gelukkig.

Twitter

Contact

  • Email:
  • Adres:
    Johanna Ouwerling
    Afferdenpad 42
    6845 GP Arnhem
    Nederland